SCHILDERWERKEN Kessel

buitenschilderwerken

Schilderwerken van opstal

Uw ervaren schilder in regio Kessel

Is uw gevel of interieur aan opfrissing toe? Of bent u op zoek naar een goede schilder in Kessel die een foutloze basis legt voor uw interieur?

Schilder Peter Van Opstal en zijn team staan in de omgeving van Kessel al jaren gekend voor hun kwaliteit, netheid en precisie.

Heeft u een huis ouder dan tien jaar? Dan geniet u van de 6% btw-regeling op de geleverde werken.

Schilderwerken Kessel

 Eerlijke en scherpe prijzen én met een snelle oplevering!

Geen zin om zelf die ladder op te kruipen? Dan komen wij graag bij u behangen en/of schilderen! Uw voorgevel in een nieuw jasje steken? Dat is een kolfje naar onze hand! Schildersbedrijf Van Opstal biedt meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenschilderwerken, gevelschilderwerk en behangwerk.

Binnenschilderwerken

Van kleuradvies tot uitvoer van uw schilderwerken. Wij schilderen met plezier uw binnenmuren, binnendeuren en plafonds. Ook voor plamuurwerk, afwerking met plinten en lijstwerk kan u bij ons terecht.

Behangwerken

Nood aan een ervaren behanger? Geen zin om zelf die ladder op te kruipen? Behangen is weer helemaal in, maar kan een behoorlijke klus zijn. Zeker wanneer uw behangpapier een terugkerend motief heeft. Wij helpen u graag verder.

Decoratieve verftechnieken

Wilt u uw woning graag wat meer karakter geven zonder grote verbouwingen? Geef uw muren, tegels of meubels een speciaal effect middels decoratieve verftechnieken zoals verfsabjonen, structuurverf, betonlook, houtimitaties, …

Sierlijsten

Sierlijsten bestaan in alle maten en vormen, van eenvoud tot sierlijke barok. Er is voor ieder wat wils. Sierlijsten brengen karakter en charme en je ‘breekt’ hiermee de strakheid in uw interieur. Wij leveren en plaatsen de sierlijsten. 

Buitenschilderwerken

Ook voor alle buitenschilderwerken, van onder meer buitenmuren tot gevels, ramen en poorten kan u bij ons terecht, net zoals voor uw gevelschilderwerken. Uw woning ziet er straks weer als nieuw uit nadat wij klaar zijn!

Gevels kaleien

Geef uw gevel een prachtig uitzicht met de kalei techniek. Gevels kaleien is een van onze specialiteiten. Het is een oude schildertechniek die uw gevel niet alleen mooi maakt, maar ook extra beschermt tegen harde weersomstandigheden.

Onze werkwijze

① Gratis opmetingen en offerte!

Wij komen steeds op voorhand langs om uw woning te bekijken. We onderzoeken de staat van de muren/gevel en maken op basis hiervan een totaalofferte, die u één week na opmeting opgestuurd krijgt. Deze offerte bevat zowel de werkuren als de nodige verven en voorbereidende producten. U weet dus steeds aan wat u zich kan verwachten wanneer de factuur in uw bus valt.  Bij elk toegezegd project krijgt u ook gratis kleuradvies.

② Correcte voorbereiding

Een goede voorbereiding van uw (schilder)werken bespaart u veel tijd en geld. Daarom bereidt Schildersbedrijf Van Opstal elke opdracht tot in de puntjes voor. Een goed voorwerk is namelijk de helft van al het werk! Na de oplevering krijgt u tips en producten om uw interieur of gevel in een optimale staat te houden.

③ Sterk team

Het team van zaakvoerder Peter Van Opstal bestaat uit gemotiveerde schilders die steeds snel, precies en ordelijk te werk gaan. Peter volgt de projecten steeds zelf op.

④ Groot netwerk

Schildersbedrijf Van Opstal heeft met de jaren een sterk netwerk rond zich opgebouwd. Het voordeel? Bent u op zoek naar vakmensen voor andere uit te voeren werken? Peter verwijst u in de nabije omgeving door naar specialisten die in hun vak net zoals hem staan voor kwaliteit en precisie!

Enkele realisaties

Waarom voor ons kiezen?

Kwaliteit & nazorg blijven voor altijd onthouden, lang nadat de prijsafspraken vergeten zijn.

Stiptheid dragen we hoog in het vaandel en we volgen dan ook steeds een duidelijke planning.

Wij zijn zeer transparant in onze eerlijke prijszetting. Geen verassingen achteraf.

Kaleien, schilderen of behangen. Geen enkele opdracht is voor ons te min of te veel.

Stuur ons een bericht    Ik ga akkoord met het privacybeleid

    Telefoon

    Adres

    Lindendreef 63, 2980 Halle-Zoersel